rss

...SeLamAt Hari RaYa....

Posted by KAIRA SENSEI...

di kesempatan ni aku nak ucapkan kat sume sahabat handai..rakan taulan dan sesape je yg mengenali diriku ini, SELAMAT HARI RAYA AIDILFITIRI MAAF ZAHIR DAN BATIN...semoga raya pada kali ni membawa seribu erti makna dan maksud dlm diri korang..ngeee....http://www.emocutez.com

jge diri elok2...mkn jgn manyak sgt...huhuhuu....n then...jgn lupe lak collect duwet ghaye...hahahhaa......n korang jgn lupe lak....dlm sibuk2 korang beraye..g ar melawat sdare2 korang ek..huhuhu....http://www.emocutez.com

lastly....jgn lupe jge diri...jge kesihatan n pape la yg ppt dijge..hhuhuhu...daaaaaaahttp://www.emocutez.com

1 Response to "...SeLamAt Hari RaYa...."

  1. Dewi Aja Says:

    Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
    Jika ya, silahkan kunjungi website ini www.kumpulbagi.com untuk info selengkapnya.

    Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

Leave a Reply